This Is A Forum For Downloading Movies,Games,Apps...
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share
 

 Interaktivna Auto-Karta Srbije

Go down 
AuthorMessage
Admin
Administrator


Posts : 141
Join date : 2009-07-06

Interaktivna Auto-Karta Srbije Empty
PostSubject: Interaktivna Auto-Karta Srbije   Interaktivna Auto-Karta Srbije EmptyWed Jul 08, 2009 1:55 pm

Na ovogodišnjem sajmu automobila predstavljena je nova interaktivna mapa najvecih srpskih gradova, dosad najpotpunije CD-ROM izdanje ovog tipa kod nas. Projekat je sponzorisalo osiguravajuce društvo DDOR Novi Sad, mape je ustupilo kartografsko preduzece MAGIC MAP d.o.o. iz Paracina , a softverski deo posla poveren je strucnjacima Centra za automatizaciju i mehatroniku.

DDORMAP se strukturno ne razlikuje znacajnije od programa MagicMap: Interaktivne karte studija mElite Software ili elektronskog plana Niša, Beograda i Novog Sada, koji je takode zasnovan na Magic Mapovim kartama. Prednost novog programa je u daleko bogatijem sadržaju, koji obuhvata mape i pratece podatke za 15 gradova u Srbiji i Crnoj Gori (Beograd, Niš, Novi Sad, Kragujevac, Subotica, Zrenjanin, Cacak, Vršac, Užice, Smederevo, Sombor, Šid, Paracin, Novi Pazar, Podgorica). Karte svakog od navedenih gradova upotpunjene su spiskom ulica i objekata koji se mogu pretraživati direktno na mapi ili preko indeksa. Pretraživanje može biti i okvirno, zadato nepotpunim nazivom koji služi kao putokaz za otvaranje stabla indeksa.

DDORMAP omogucuje cetiri nivoa zuma, pri cemu se na vecem uvecanju otkrivaju mnogi detalji: nazivi ulica, linije gradskog prevoza, tridesetak tipova objekata, od škola i benzinskih stanica, do bioskopa, manastira i, naravno, poslovnica osiguravajuceg društva DDOR Novi Sad. Delovi mape mogu se kopirati i koristiti kao objekti u drugim programima (tekst procesor, programi za obradu grafike, baze podataka, Web stranice i drugo). Postoji i opcija za direktno štampanje prikazanog dela mape.

Instalacija traje nešto duže usled velikog broja grafickih datoteka koje se kopiraju na disk i dodatnih softverskih biblioteka cije se instalacije nalaze na disku (.NET Framework 1.1, MDAC 2.7).
File-Size: 500 MB

Download:

rapidshare.com DDORMap_by_Bagzy.part1.rar
rapidshare.com DDORMap_by_Bagzy.part2.rar
rapidshare.com DDORMap_by_Bagzy.part3.rar
rapidshare.com DDORMap_by_Bagzy.part4.rar
rapidshare.com DDORMap_by_Bagzy.part5.rar
rapidshare.com DDORMap_by_Bagzy.part6.rar
Back to top Go down
View user profile http://codeelyoko.forumotion.net
 
Interaktivna Auto-Karta Srbije
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Code Lyoko :: .....:::::Download Zone:::::..... :: Applicatons-
Jump to: